آزمایشگاه مواد غذایی تهران

آزمایشگاه مواد غذایی تهران

آزمایشگاه آرین فن آزما از سال 1393 آزمایشگاه همکار سازمان استاندارد در حوزه غذایی و کشاورزی می باشد. این آزمایشگاه مجهز به دستگاه پیشرفته ICP-MASS  است. بنابراین قادر است با دقت عالی در حد ppb ( یک در بیلیون) انواع فلزات سنگین را در مواد غذایی و محصولات کشاورزی شناسایی و اندازه گیری نماید. با توجه به استفاده برخی کشاورزان از پساب برای آبیاری زمینهای کشاورزی، بصورت متواتر مشاهده شده است که میزان فلزات سنگین و شبه فلزی مانند آرسنیک در محصولات کشاورزی بیش از میزان مجاز اعلام شده است.

ردیف ماده غذایی سرب کادمیم جیوه آرسنیک
1 حبوبات ۰٫1 ۰٫05
2 انواع روغن های خام و پالایش شده 0.08 0.05
3 انواع کلم ۰٫۳ ۰٫۰۵
4 گوجه فرنگی، خیار، کدو، خربزه، هندوانه، بامیه ۰٫05 ۰٫۰۵
5 کاهو و سبزیجات جعفری، ریحان، نعنا، شوید، شاهی، اسفناج ۰٫۲ ۰٫05
6 تربچه، پیاز، هویج، چغندر، شلغم، سیر ۰٫2 ۰٫1
7 کرفس، ریواس ۰٫05 0.1
8 سیب زمینی ۰٫۱ 0.1
9 قارچ خوراکی ۰٫1 0.1
10 گندم و فراورده های آن ۰٫2 ۰٫۰6
11 برنج سفید و فراورده های آن ۰٫۱۵ ۰٫۰۶ ۰٫۱۵
12 انواع ژله 0.1
13 انواع مربا 0.1
14 گوشت قرمز ۰٫۱
15 زعفران 2 3
16 شیر (خام، پاستوریزه) ۰٫۰۲
17 انواع ماهی و میگو ۰٫۳ ۰٫1 0.5
18 انبه، انجیر، انار، خرمالو، موز، خرما ۰٫۱
19 توت، توت فرنگی، انگور ۰٫۲
20 مرکبات مانند پرتقال، نارنگی، لیمو، نارنج ۰٫۱
21 سیب، گلابی، به ۰٫۱
22 شلیل، گوجه سبز، گیلاس، آلبالو ۰٫۱
23 انواع چای ۱ 0.1 0.02 0.15
24 انواع ماست و پنیر و خامه 0.02

همچنین این آزمایشگاه در بخش آنالیز دستگاهی، مجهز به دستگاههای پیشرفته GC-Mass و HPLC می باشد. با استفاده از این تجهیزات امکان شناسایی و اندازه گیری انواع سموم و آفت کشهای باقیمانده در مواد غذایی وجود دارد. بعلاوه با استفاده از این تجهیزات امکان شناسایی و اندازه گیری انواع توکسین و افزودنیهای مواد غذایی مانند نگهدارنده، رنگ و اسانس  میسر شده است.

آزمایشگاه مواد غذایی در تهران
خواهشمند است جهت ارسال نمونه یا دریافت اطلاعات بیشتر در خصوص آزمایشهای مرتبط با مواد غذایی با آزمایشگاه دانش بنیان آرین فن آزما واقع در تهران، بلوار کشاورز تماس حاصل نمایید. جهت مشاهده گواهینامه 17025 و گواهینامه اداره کل استاندارد استان تهران به صفحه گواهینامه ها مراجعه فرمایید.

آزمایشگاه مواد غذایی تهران